Nieuwsoverzicht

Foto's prijsuitreiking Brabantse Superleague

De Brabantse Superleague kende haar eerste succesvolle prijsuitreiking in Hoogerheide. Een enkele foto van de aanwezige kampioenen.

meer lezen

Verslag evaluatiebespreking Brabantse Superleague

21 november 2017

Aanwezig afgevaardigden van: IFC Werkendam, IFC Tilburg en IFC Hoogerheide.

 

Aanvang 20.00 uur in Hotel Princeville te Breda. Het seizoen 2017 werd geëvalueerd, alles was succesvol verlopen, de Barcelonasprint werd goed ontvangen, maar bovenal was de actuele en goed bijgehouden eigen website een groot succes. Tot slot hoorden we positieve geluiden over de recentelijke prijsuitreiking.

meer lezen

Uitslag Barcelonacup

Uitslag BARCELONACUP (gesponsord door Philip Geerdink): 
1 De Heen (3 eerst get. aan prijs 17)
2 Tilburg (3 eerst get. aan prijs 29)
3 Hoogerheide (3 eerst get. aan prijs 46)
4 Werkendam (3 eerst get. aan prijs 61)
meer lezen

Attractievlucht Barcelona

De eerste krachtmeting zit er op, Mont de Marsan werd voor enkelingen een daverend succes, de ander moet het doen met niet ingeloste illusies, een volgende keer beter. Over een week korven we in voor de konininnevlucht van de internationale fondkalender vanuit Barcelona, door de Brabantse Superleague uitgeroepen tot attractievlucht met een grote "cafésprint" onder al haar deelnemers, inleg 5,- euro p/p. voor de snelste eerste getekende. 

meer lezen

Vluchtverslagen IFC's

Er is een nieuwe pagina aan de site van de Brabantse Superleague toegevoegd. Deze pagina heet 'VLUCHTVERSLAGEN IFC'S'. Op deze pagina vindt u verslagen van de inkorfcentra die meedoen aan de Brabantse Superleague.

Verslag oprichting Brabantse Superleague

De Brabantse Superleague, een nieuw OPEN competitieniveau voor de ZLU-vluchten tussen de 4 Westbrabantse IFC's, werd woensdag 15 februari 2017 in Motel Princeville te Breda boven het doopvont gehouden. Op sportief gebied zullen de deelnemers van voornoemde IFC's de degens met elkaar kruisen, maar tegelijkertijd een positieve bijdrage gaan leveren aan de ontwikkeling van de grote fond in West-Brabant.

meer lezen